Nyitólap

ElőfizetésHírlevélProgramajánlóArchívumKépeslapküldésMédiaajánlóKapcsolat
2014. április 23. szerda - Béla napja van Legyen a kepmas.hu a kezdőlapom
Képmások
Jelenlét
Tandem
Tükör
Házitrend
Kimenő
Receptek
Kézműves
Gyerekrendelő
Média a Családért

csaladhalo

Erdei labirintus
Erdei labirintus Létrehozás: 2011. március 18. - 14:17

Az erdő mélye számtalan titkot rejt. Van olyan állat, amelyik befalazza párját, van, amelyik lehajítja riválisát a faágról a mélybe. Egy interaktív, játékos útvesztőben minden titokra fény derül!

Az emberi képzeletet mindig is foglalkoztatták az erdők, a sötét rengetegek, az ősi tölgyesek, zúgó fenyvesek. Meghökkentő növények, állatok valóban szép számmal akadnak az erdőben. Sok közülük rejtőzködő életet folytat - a nagyragadozók, a hiúz, a farkas árnyékként jár, és ha csak teheti, kerüli az embert. Mások az avarban lapulnak vagy a lombok között, a cserjésben, az odvas fákban keresnek menedéket.

Erdei labirintusAz 500 m2-es útvesztőt bejárva egyebek mellett az is kiderül, melyik állat falazza be hitvesét, és melyik hajítja le riválisát a faágról a mélybe, mi fán terem az északi sárkányfű, és kinek a lábára illik a boldogasszony papucsa.
A Magyar Mezőgazdasági Múzeum interaktív időszaki kiállításán a látogatók maguk fedezhetik fel az erdő mélyét, és megtalálhatják a válaszokat a legmeghökkentőbb rejtélyekre, amelyeket az állat-és növényvilág tartogat.
A kíváncsi felfedezők kalandozhatnak a labirintusban, ahol szobrok és színes képek mutatják be az erdő élővilágát. Közben a játékos fejtörőkre adott helyes válaszokért ajándékot kapnak a megfejtők.

 

Helyszín:
Magyar Mezőgazdasági Múzeum
1146 Budapest, Városliget, Vajdahunyadvár
www.mezogazdasagimuzeum.hu
 
Nyitva tartás:
2011. március 12. – május 1.
naponta 10-től 17 óráig, hétfő szünnap
 
Belépőjegy árak:
felnőtt 1350 Ft, gyermek (4-14 éves korig) 1150 Ft, csoportos 750 Ft (minimum 10 fős óvodai és iskolai csoportok részére), családi jegy 4500 Ft (2 felnőtt és 2 vagy 3 gyermek részére)
A belépőjeggyel a múzeum összes állandó és időszaki kiállítása megtekinthető.
 
Csoportok számára bejelentkezés és információ:
06/1-422-0765 vagy 06/1-363-2711
 

Az utolsó hegycsúcs DVD

Lackfi János

Impresszum|Kapcsolat|Médiaajánlat
© Képmás (2013-09-02)