Nyitólap

ElőfizetésHírlevélProgramajánlóArchívumKépeslapküldésMédiaajánlóKapcsolat
2014. április 20. vasárnap - Tivadar napja van Legyen a kepmas.hu a kezdőlapom
Képmások
Jelenlét
Tandem
Tükör
Házitrend
Kimenő
Receptek
Kézműves
Gyerekrendelő
Média a Családért

csaladhalo

Győri Tavaszi Fesztivál
Győri Tavaszi Fesztivál Létrehozás: 2012. január 25. - 14:54

Győrben - a hagyományokhoz híven - ismét a Győri Tavaszi Fesztivállal indul az esztendő, amely immár 16 éve meghatározó rendezvénye a város kulturális életének.

A 16. Győri Tavaszi Fesztivál idén is mindenkire gondolt: kicsikre és nagyokra, fiatalabbakra és idősebbekre, a hölgyekre éppúgy, mint a férfiakra, családosokra és egyedülállókra - a határon innen és túl.

Az izgalmas programkínálatban találunk ostormenetet és gengsztereket, Francisco de Goya rézkarc ciklusaira az Esterházy-palotában Gulli Briem koncertezik, Hamupipőke mellett jól elfér Csizmás Kandúr, de lesz dalszínház és táncprodukció, Hamlet és divatbemutató, jön a Kormorán, hímes tojás ezrivel és rétes-nyújtás szakadatlan. Tánc, színház, muzsika, képzőművészet, gasztronómia minden mennyiségben.

Fellép Rúzsa Magdolna, a Duna Művészegyüttes, Berecz András és barátai, a Budapest Bár, Szörényi Levente, Hujber Ferenc, Molnár Piroska, Szacsvay László és még sokan mások.

A Tavaszi Fesztivál keretében Győr az ütős zene fővárosaként idén immár 13. alkalommal rendezi meg a Győri Nemzetközi Ütős Fesztivált.

2012. március 15-31.

Győr

A fesztivál részletes programkínálatát az alábbi linken olvashatják.

Az utolsó hegycsúcs DVD

Lackfi János

Impresszum|Kapcsolat|Médiaajánlat
© Képmás (2013-09-02)