Nyitólap

ElőfizetésHírlevélProgramajánlóArchívumKépeslapküldésMédiaajánlóKapcsolat
2014. április 20. vasárnap - Tivadar napja van Legyen a kepmas.hu a kezdőlapom
Képmások
Jelenlét
Tandem
Tükör
Házitrend
Kimenő
Receptek
Kézműves
Gyerekrendelő
Média a Családért

csaladhalo

Főoldal - Kézműves
Szélforgók

A kertekben, erkélyládákban nagyon vidám egy-egy színes szélforgó a virágaink mellett.

tovább ...
Virágzó szedőkanál

Ha van a családban tönkrement fatárgy, pl. fanyelű szedőkészlet, nem kell kidobni, fel lehet újítani a nyelét. A sok megoldás közül az egyik a virágsziromból készített díszítés.

tovább ...
Kavicsékszerek

Folyók, tavak partján sokszor gyűjtünk érdekes formájú, víz csiszolta köveket, kavicsokat, azonban legtöbbször nem tudjuk hasznukat venni. Ha nem is mindegyikből, de a szebbekből egyedi ékszereket készíthetünk.

tovább ...
Papír tulipán

Vágjunk ki ötszirmú virágalakzatokat a színes papírokból (gyerekeknek készítsünk hozzá sablont kartonból, amit körberajzolhatnak)! Nem kell feltétlenül teljesen szabályosnak lenniük.

tovább ...
Kosárka rafiából

Alapanyagok:
rafia köteg,
zsákvarrótű,
ruhafesték
Elkészítési idő:
kb. 8 óra

tovább ...
Játékok a poggyászba

A téli időszak hosszú délutánjain gyerekekkel közösen készíthetjük el a társasjátékokat. A kevés helyet foglaló játékokat utazáskor is könnyen magunkkal vihetjük.

tovább ...
Őszi memóriajáték

A nyáron talán már gyűjtögettünk virágokat, szép leveleket, de ősszel is gyönyörű színes kincseket találhatunk sétáink során. Az őszi levelek szépségének senki sem tud ellenállni. Gyűjtsünk különböző formájú, színes leveleket!

tovább ...
Tésztamozaik

A legkorábbi mozaik  Mezopotámia területén, Ur és Uruk városokban került elő  Kr. e. 3000 tájáról. Ezek agyagba nyomkodott színezett cserepek voltak.

tovább ...
Kaleidoszkóp

Gyerekkorunk kedves játéka a kaleidoszkóp. Szinte minden korosztály örömmel szemlélgeti a színes, állandóan változó, mégis szabályos formákat, miközben a képzeletük messze jár.

tovább ...
Kavicsszobrok

Ha vízparton sétálsz, biztos nem tudod megállni, hogy ne gyűjtsél szép színű, érdekes formájú kavicsokat. Ha vízbe teszed őket, felélénkülnek a színek, megfigyelheted az erezetüket. Egy kis fantáziával és ügyességgel egyedi szobrocskákat készíthetsz belőlük.

tovább ...
< 1  2  3 >

Az utolsó hegycsúcs DVD

Lackfi János

Impresszum|Kapcsolat|Médiaajánlat
© Képmás (2013-09-02)