zöldség

  • Vécsey Szám Kata
    rebarbara

    Savanykás, de nagyon egészséges: finomságok rebarbarából

    Savanykás íze nagyon markáns, érdemes más gyümölccsel, például eperrel, almával vagy körtével társítani. Ízesítésére kitűnő a vanília, a gyömbér és a fahéj.
  • Szabó Emese
    zöldség

    Egészséges tévhitek: zöldséget csak nyersen?

    A főzött változat tápanyagokban szegényebb? Árt a szemünknek, ha közelről nézzük a tévét? Utánajártunk!
  • Szám Kati
    Kép: Unsplash

    Profilkép zöldségekkel

    Van a férjemmel egy titkos, szombat reggeli programunk (na jó, nehogy megsértsem a koránkelőket, valójában délelőtti). Ilyenkor a péntek estétől megfáradt gyerekeink (na jó...
  • Szabó Emese
    pizza fagyasztott és friss zöldséggel

    Mi az igazság, mikor „mérgez” a fagyasztott zöldség?

    Múlt hét óta mindenki retteg a fagyasztott zöldségektől, illetve a bennük lévő lisztéria baktérium okozta liszteriózistól. Pedig úgy tűnik, hogy a fő gond nem...
  • Szám Kati

    Látod, fiam, ez a cukkini!

    Két férfiember áll előttem a sorban, az egyik ingben, a másik csíkos pólóban. Egy harmincas és egy ötéves forma. Komoly beszélgetésükből hamar kiderül, hogy...
  • Bogos Zsuzsanna
    Szárított zöldségkeverék

    20. Szárított zöldségkeverék

  • Szekeres Anita
    Kép: Pixabay

    Szabad-e primőröket adni a babáknak?

  • Bognár Mária
    zöldbab serpenyőben

    A zöldbab találkozása a baconnel és két további recept

    Így készül a zöldbab saláta, a rakott zöldbab és a baconbe tekert zöldhüvelyű bab.