Nyitólap

ElőfizetésHírlevélProgramajánlóArchívumKépeslapküldésMédiaajánlóKapcsolat
2014. április 23. szerda - Béla napja van Legyen a kepmas.hu a kezdőlapom
Képmások
Jelenlét
Tandem
Tükör
Házitrend
Kimenő
Receptek
Kézműves
Gyerekrendelő
Média a Családért

csaladhalo

Főoldal - Jelenlét - Hordozható karácsony
Hordozható karácsony Létrehozás: 2010. december 08. - 12:57
Hordozható karácsony

Rohanó világ – halljuk, s elgondolkozunk, vajon mi bele tartozunk-e a kategóriába. Aztán tovább folytatjuk utunkat a munkahely, a lakás vagy a szórakozóhely felé. Tudunk-e legalább karácsonykor megállni, vagy minket is elsodor a vásárlási láz?

Karácsony közeledtével egyre nő a rohanás, vásárolni igyekszik mindenki. A depo.hu internetes árösszehasonlító oldal vásárlási szokásokat elemző kutatásából kiderült, hogy idén a hordozható eszközök a legnépszerűbbek, míg tavaly az LCD tévé volt a legfelkapottabb.
Az idei évben a mobiltelefonok, GPS-ek, netbookok, digitális fényképezőgépek kerülnek majd legtöbbször a fa alá. Azonban az egyes termékkategóriákon belül is változások történtek. A mobiltelefonok között már nem csupán az érintő képernyő a fontos, hanem a többi alkalmazás is. Így már egyértelmű az iPhone és az Android egyeduralma. Ezzel párhuzamosan közel hatszorosára nőtt az érdeklődés a kisebb méretével és alacsony árával új műfajt teremtő netbook iránt, melyet könnyedén vihetünk magunkkal bárhova.

Ennek némileg ellentmond a GFK piackutató felmérése, amely szerint Magyarországon a lakosság háromnegyede legfeljebb 100 eurót (kb. 28 ezer forintot) tervez ajándékokra elkölteni az idei karácsonyi szezonban. Ebből legfeljebb zsebszámológépet, vagy régebbi típusú MP3 lejátszót lehet vásárolni. Ez a felmérés azt mutatta ki, hogy elsősorban ruházati cikkekkel és kiegészítőkkel lepjük meg szeretteinket.


B.D.

Kép: Profimedia

vissza
Kapcsolódó cikkek
Megosztás Twitteren
Megosztás facebookon
Megosztás iwiwen
Küldés ismerősnek
Nyomtatási kép
Betüméret növelése
Betüméret csökkentése
Tetszett:

Az utolsó hegycsúcs DVD

Lackfi János

Impresszum|Kapcsolat|Médiaajánlat
© Képmás (2013-09-02)