Nyitólap

ElőfizetésHírlevélProgramajánlóArchívumKépeslapküldésMédiaajánlóKapcsolat
2014. április 19. szombat - Emma napja van Legyen a kepmas.hu a kezdőlapom
Képmások
Jelenlét
Tandem
Tükör
Házitrend
Kimenő
Receptek
Kézműves
Gyerekrendelő
Média a Családért

csaladhalo

Főoldal - Kimenő - Mű érték vagy műérték?
Mű érték vagy műérték? Létrehozás: 2011. szeptember 09. - 14:08
Mű érték vagy műérték?

MŰ ÉRTÉK vagy MŰÉRTÉK címmel programot indítanak a Kecskeméten és vonzáskörzetében dolgozó pedagógusok számára. A program célja, hogy a színházba rendszeresen látogató és csoportokat kísérő pedagógusok elemzői szempontrendszert, módszert és támpontokat kapjanak a bemutatókhoz kapcsolhatóan.

Ezzel egyidőben színházi kurzust indít a Kecskeméti Főiskola. Elsőként az országban felvette oktatási rendszerébe szabadon választható tantárgyként a színházlátogatást ettől a tanévtől.
A kecskeméti Katona József Színház és a Főiskola közös programjában a hallgatók nem csak előadásokat, hanem azok értelmezését is megkapják a színház bérletük mellé.
A kurzus a főiskolai oktatási programskála része. Célja a felsőoktatási intézményben tanuló fiatal felnőttek művészeti és kulturális  ismeretbővítése, valamint a színházművészethez kapcsolódó szemléletmód tágítása, formálása.
Ezen kívül a kurzus fontosnak tartja, hogy a fiatal generáció értő nézővé és olvasóvá váljon, így örökítve át a művészeti, társadalmi, szociális értékeket.

vissza
Megosztás Twitteren
Megosztás facebookon
Megosztás iwiwen
Küldés ismerősnek
Nyomtatási kép
Betüméret növelése
Betüméret csökkentése
Tetszett:

Az utolsó hegycsúcs DVD

Lackfi János

Impresszum|Kapcsolat|Médiaajánlat
© Képmás (2013-09-02)